dimarts, 18 de març del 2008

Die Rückkehr


Ja estic de volta després de les meues voltes per el món. Jo em vaig deixar un Bonn solejat i relativament càlid (sense emocions), i em trobe amb un Bonn que passa 4 vegades al dia de fer un granisol alemany que jo mai havia vist a fer prou sol com per a tenir que tirar la cortina, és impressionat, bendito cambio climático!!

Es pot dir que del 26 de febrer al 16 de març he estat de visites. Primer vaig estar en Lugo visitat a Analia, després en Ondara visitant a la família i als amics d'allí, després en París visitant a Blanca, i després Carlos estigué ací amb mí i passarem el cap de setmana. Ara ja estic ací altra vegada però per poc de temps :P

Ara Bonn no está mort, está el següent de mort. No hi ha ni el Tato!!! Les vacances (fins a la segona semana d'abril), unit a la pasqua produeixen una fugida sense antecedents. Jo tinc un exàmen el dimecres que ve i em quedaré rollo empolló, a més, acabe d'arribar d'un viatge i no m'apetix altra vegada començar la marxa, un poquet de relax que aquest any acabarà amb mí!! Supose que el cap de setmana de Pasqua serà deplorable, espere que estar marginat em servisca per a estudiar una assignatura que és un os, però ahí vaig jo amb un parell de dosis de moral!

Tinc moltes fotos d'aquestes últimes semanes, però he decidit posar la imatge del moment que fa sol després de la pedregada eixa xunga vist des de la meua finestra (el que es veu no és neu, és un quiero y no puedo de pedra y un puedo y no quiero de neu, no sé si m'enteneu, si no, que no vos lleve la son per favor)

Un abraç!